Lipirea cărămizilor de sticlă

Aplică adezivul etanșeizant Bison Poly Max Cristal Express, care este 100% transparent pentru lipirea cărămizilor de sticlă.

Pas cu pas

Pregătirea suprafeței: Suprafețele care urmează să fie lipite trebuie să fie curate, uscate, degresate și lipsite de praf.

Aplicare: adezivul Bison Poly Max Cristal Express se aplică pe suprafața de lipit sub formă de puncte sau linii.

Instrucțiuni de utilizare: Aplică adezivul în puncte sau linii pe o singură parte. Aplică întotdeauna adeziv pe colțuri sau margini. Atenție! Nu crea un contur de adeziv pe carămida de sticlă, deoarece adezivul Bison Poly Max Cristal Express se usucă datorită umidității relative a aerului. Lipește părțile în poziția corectă și presează ferm sau bate ușor cu un ciocan de cauciuc.

Pentru materialele grele, asigurați prinderea timp de 24 de ore.

lipirea cărămizilor de sticlă

Exonerarea responsabilității

Informațiile publicate pe acest site au fost întocmite cu bună credință. Facem demersuri permanente pentru a corecta eventualele erori și pentru a actualiza informațiile bazate pe cercetările specialiștilor noștri. Totuși, utilizarea informaţiilor prezente pe acest site se face pe proprie răspundere. Vă recomandăm să citiți cu atenție Fișele tehnice și Fișele de securitate înainte de a utiliza produsele Bison Poly Max. Respectați recomandările, testați în prealabil compatibilitatea cu materialele pe care doriți să le lipiți/ etanșați și utilizați întotdeauna produsele Bison Poly Max cu simț de răspundere. În nicio situație deținătorul site-ului nu este răspunzător de eventualele daune cauzate de utilizarea produselor Bison Poly Max.

Comentariile sunt închise.