Etanșarea rosturile exterioare ale casei

Etanșează rosturile exterioare ale casei pentru a preveni infiltrațiile de apă cu Bison Poly Max Original.

Infiltrațiile de apă pot da batăi de cap oricui, dar devin un risc atunci când afectează structura casei. În cazul rosturilor apărute la fundație, poți utiliza produsul Bison Poly Max întrucât acesta are proprietăți de etanșare și de umplere.

Asigură-te că suprafața este curață, lipsită de praf sau grăsimi. Ia tubul POLY MAX Original și taie vârful din plastic deasupra filetului. Atasează aplicatorul și taie oblic duza în funcție de dimensiunea îmbinării. Aplică etanșeizantul în rostul exterior al casei.

etanseizare crapaturi fundatie

Exonerarea responsabilității

Informațiile publicate pe acest site au fost întocmite cu bună credință. Facem demersuri permanente pentru a corecta eventualele erori și pentru a actualiza informațiile bazate pe cercetările specialiștilor noștri. Totuși, utilizarea informaţiilor prezente pe acest site se face pe proprie răspundere. Vă recomandăm să citiți cu atenție Fișele tehnice și Fișele de securitate înainte de a utiliza produsele Bison Poly Max. Respectați recomandările, testați în prealabil compatibilitatea cu materialele pe care doriți să le lipiți/ etanșați și utilizați întotdeauna produsele Bison Poly Max cu simț de răspundere. În nicio situație deținătorul site-ului nu este răspunzător de eventualele daune cauzate de utilizarea produselor Bison Poly Max.

Comentariile sunt închise.