Fixarea suportului pentru prosopul de bucătarie

Fixează suportul pentru prosopul de bucătarie cu Bison Poly Max High Tack.

Adezivul Bison Poly Max High Tack este disponibil la cartus sau la tub. Dacă trebuie să lipești lucruri de dimensiuni mici poți utiliza un adeziv la tub pentru care nu ai nevoie de pistol.

Pas cu pas

Pregătirea suprafeței: Suprafețele de lipit trebuie să fie curate, uscate, degresate și lipsite de praf. Nu este necesar să aplici amorsă pe suprafețe.

Aplicare: Adezivul pentru construcții Bison Poly Max High Tack se aplică în puncte sau în linii.

Instrucțiuni de utilizare: Desigilează tubul și aplică adeziv în puncte pe una din suprafețe. Îmbină părțile în poziția corectă în maxim 10 minute de la aplicare. Presează ferm sau bate ușor cu un ciocan de cauciuc. Pentru lipirea lucrurilor mai grele, asigură susținere pentru 24 de ore.

lipire suport prosop de bucatarie cu Bison Poly Max

Exonerarea responsabilității

Informațiile publicate pe acest site au fost întocmite cu bună credință. Facem demersuri permanente pentru a corecta eventualele erori și pentru a actualiza informațiile bazate pe cercetările specialiștilor noștri. Totuși, utilizarea informaţiilor prezente pe acest site se face pe proprie răspundere. Vă recomandăm să citiți cu atenție Fișele tehnice și Fișele de securitate înainte de a utiliza produsele Bison Poly Max. Respectați recomandările, testați în prealabil compatibilitatea cu materialele pe care doriți să le lipiți/ etanșați și utilizați întotdeauna produsele Bison Poly Max cu simț de răspundere. În nicio situație deținătorul site-ului nu este răspunzător de eventualele daune cauzate de utilizarea produselor Bison Poly Max.

Comentariile sunt închise.