Lipirea lavoarului de mobilierul din baie

Fixează și etanșează rapid și durabil, lavoarul pe mobilerul de baie cu Bison Poly Max Original. Alege un produs 2 în 1, adeziv și etanșeizant permanent elastic, rezistent la apă și la mucegai.

Înainte de a începe lipirea efectivă, asigură-te că suprafețete sunt curate, lipsite de murdărie, grăsime și praf.

Taie vârful cartușului de Poly Max, atașează aplicatorul din plastic și decupează-l astfel încât diametrul să fie de 0.5cm. Introduceți produsul în pistol.

Aplică adezivul sub formă de cordon pe masca de baie. Acum fixează lavoarul de mobilier.

lipirea lavoarului

Exonerarea responsabilității

Informațiile publicate pe acest site au fost întocmite cu bună credință. Facem demersuri permanente pentru a corecta eventualele erori și pentru a actualiza informațiile bazate pe cercetările specialiștilor noștri. Totuși, utilizarea informaţiilor prezente pe acest site se face pe proprie răspundere. Vă recomandăm să citiți cu atenție Fișele tehnice și Fișele de securitate înainte de a utiliza produsele Bison Poly Max. Respectați recomandările, testați în prealabil compatibilitatea cu materialele pe care doriți să le lipiți/ etanșați și utilizați întotdeauna produsele Bison Poly Max cu simț de răspundere. În nicio situație deținătorul site-ului nu este răspunzător de eventualele daune cauzate de utilizarea produselor Bison Poly Max.

Comentariile sunt închise.